torstai 9. joulukuuta 2010

Ennen futiskenkien ostamista!

Ennen kuin lähdet kauppaan, mieti mille alustalle pääsääntöisesti tarvitset futiskenkiä
Pidä kiinni kotona tehdystä päätöksestäsi kaupassa ja osta oikeat kengät oikealle alustalle (katso lyhenteet). Kaupassa vaihtoehtoja on yleensä paljon ja siten tarpeet kasvavat. Huomaat kotiin tultuasi, että olet ostanut aivan vääränlaiset kengät hetken innostuksessa. Päätä siis jo kotona mille alustalle pääsääntöisesti kengät haluat. Valitse sitten kaupan sopivista malleista mieluisimmat. Muista kuitenkin pitää mielessä kaikki tarvittavat kriteerit. Tarjouksesta ostetut kengät eivät aja asiaa, jos ne on tarkoitettu toiselle alustalle. Turvallisuus ja mielekkyys eivät voi olla alennuksessa.
Mieti myös milloin uusi futiskenkä kannattaa ostaa
Missä kunnossa vanhat kenkäsi ovat? Uusien kenkien sisäänajo vie aikaa! Jos turnaus tai peli, johon uudet kengät tarvitset, on huomenna, olet jo viikon myöhässä. Osta uudet kengät ennen kuin vanhat menevät rikki.
Pelaajien joiden jalka vielä kasvaa, kannattaa myös miettiä milloin ostaa kengät. Ennen "kesämökkilomaa" ostettu kenkä on varmasti pieni kun pelit alkavat loman jälkeen. Hallikaudelle olisi hyvä olla eri kengät kuin ulos, koska alustat ovat erilaisia. Kenkä on työväline, joka kuluu käytössä. Se myös menettää ominaisuutensa kohtuullisen käyttöajan jälkeen. Osta uusi kenkä säännöllisesti (aikaa en osaa sanoa, mutta riippuu paljon käytöstä ja on siten yksilöllistä). Se tekee harrastamisestakin mieluisaa!
Selvennykseksi vielä: jalkapallokengät, futiskengät ja nappikset tarkoittavat kaikki samaa asiaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti